Nu nog makkelijker een vraag stellen

09-04-2021 11:58
Nu nog makkelijker een vraag stellen-2021-04-09 11:58:51

Een vraag over je auto, maar geen tijd om te bellen? Nu nog gemakkelijker contact met ons via WhatsApp.

Domme vragen bestaan niet!

Wil je iets weten over jouw auto of over een auto die je wilt aanschaffen, maar vindt je het moeilijk om het uit te leggen? Vanaf nu kun je via WhatsApp foto's, video's en vragen naar ons sturen. Zo kunnen we je nog beter van dienst zijn! Domme vragen bestaan zeker niet en soms zegt een foto meer dan duizend woorden. Ook als jouw auto een gek geluid maakt, kun je meteen een filmpje maken en naar ons sturen. Zo kunnen we je nog beter helpen. 

Een afspraak maken was al gemakkelijk via de website en onze app, maar nu wordt het nog makkelijker! Stuur ons een berichtje en we plannen in overleg met jou een afspraak in. Wil je de afspraak verzetten? Geen probleem ook dit mag via WhatsApp.

Via WhatsApp kunnen we u foto's en video's sturen van uw auto terwijl deze op de brug staat. Wel zo handig om een beeld te krijgen bij de te vervangen onderdelen. 

Via onderstaande links wordt u doorgestuurd naar WhatsApp.

WhatsApp met ons

Kijkje achter de schermen

Sinds vandaag hebben wij ook Instagram. Benieuwd wat wij allemaal achter de schermen doen? Via Instagram geven wij hier een blik op. Ook delen we leuke tips en weetjes en leer je ons en ons personeel beter kennen. 

Neem snel een kijkje en volg ons Instagram

Volg ons op Instagram

 

Photo by NordWood Themes on Unsplash

Photo by Karsten Winegeart on Unsplash