James Auto Service

James Autoservice de Wiers is aangesloten bij JAMES Auto Service. JAMES Auto Service is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland. Bij JAMES staat de klant altijd centraal. Wij bieden naast hoogwaardige service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Dat is ‘leven zonder autozorgen’.

Totale ontzorging
Geen gedoe, prettige service en kwalitatief auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. De formule bestaat uit bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van excellente service aan particulieren en aan zakelijke rijders. U krijgt altijd een offerte vooraf zodat u weet waar u aan toe bent. 

Nummer 1 in lease-onderhoud
Ook voor lease-onderhoud kunt u terecht bij JAMES. JAMES werkt samen met de grootste leasemaatschappijen van Nederland en bundelt alle fleetactiviteiten.

Gecertificeerde kwaliteit
JAMES draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in haar vaandel. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. 

Historie
JAMES Autoservice is in 2008 opgericht en de formule is gegroeid tot bijna 70 vestigingen. JAMES ondernemers zijn lid van de coöperatie van JAMES Autoservicebedrijven. Zij zijn als lid direct betrokken bij het beleid en strategie van JAMES. Hun dagelijkse betrokkenheid waarborgt de kwaliteit van de formule. 

Sterke punten van JAMES:

  • Auto- en servicebedrijf met landelijke dekking
  • Onderhoudspartner voor de particuliere én zakelijke rijder
  • Onafhankelijke specialist voor alle merken, typen en bouwjaren
  • Autoservice en onderhoud tegen scherpe tarieven
  • Volledig behoud van fabrieksgarantie
  • Gecertificeerde kwaliteit met Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG
JAMES Auto Service de Wiers Nieuwegein